info@magnifiquenic.nl    Tel: 06-47320903

Over Magnifique

Over Magnifique

Sinds 2002 is Magnifique dé plaats voor uiterlijke verzorging, ontspanning en innerlijke rust. Al 20 jaar doe ik dit met ontzettend veel liefde en ben ik ongelofelijk dankbaar dat ik dit al die jaren al met zoveel plezier mag doen.

In de drukte van alle dag is Magnifique een heerlijke plek om even echt tot jezelf te komen. Waar ik voor sta met mijn salon is dat je volledig tot rust komt. Dat je uit je hoofd gaat en volledig kunt ontspannen. Even helemaal niks moeten, maar echt tijd voor jou!

Samen met jou ga ik er voor zorgen dat je huid er op haar mooist uitziet. Dit doen we door de combinatie van gezichtsbehandelingen en advies op maat in de juiste huidverzorging en -routine voor thuis. De huidverbetering doen we in de salon met behulp van de gezichtsbehandelingen en huidverzorging ga jij thuis doen om de huid op haar mooist te houden.

"Maar zoals mijn slogan al zegt: Zo Binnen, Zo Buiten"

Bij Magnifique kan je dus ook terecht voor innerlijk werk. Samen met jou wil ik er voor zorgen dat je ook van binnen straalt!

Door zowel aan de buitenkant, als aan je binnenwereld te werken, heb je de perfecte balans in selfcare. Door goed naar de signalen van je lichaam te luisteren voorkom je dat je lichaam op een gegeven moment signalen af gaat te geven dat er ergens iets niet goed zit.

Door innerlijk werk te doen kan je stukken in jezelf helen die je niet meer dienen. Die je in het verleden misschien wel nodig hebt gehad om je staande te houden, maar die je nu liefdevol los mag laten. Dit kan je op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door diverse massage vormen, door ademwerk, door energetische behandelingen zoals healing, of met behulp van plantmedicijnen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!