info@magnifiquenic.nl    Tel: 06-47320903

Over Mij

Ik ben Nicole

Ik ben 20 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en (energetisch) masseur. Sinds een aantal jaar zet ik ook permanent make-up, werk ik als healer en begeleid ik mensen bij innerlijk werk.

Mijn missie bij Magnifique is om vrouwen en mannen weer terug krijgen in hun eigen kracht. Zodat ze weer volledig op zichzelf durven te vertrouwen en voluit durven te leven, in plaats van zichzelf tegen houden en in de overlevingsstand te staan. Zorgen voor zowel een mooi uiterlijk als een ontspannen innerlijk is dan ook echt waar mijn kracht ligt!

Zelf heb ik jarenlang vooral mezelf in dienst gesteld van anderen. Paste ik mezelf als een soort kameleon aan aan andere mensen en situaties. Tot ik op een gegeven moment eigenlijk niet meer goed wist wie ik nou echt was en waar ik blij van werd. Want ik wist wel hoe ik een goede moeder kon zijn, goede onderneemster, vriendin, eigenaresse van een prachtig bedrijf… Maar echt bedenken waar ik zelf gelukkig van werd en mijn rust en ontspanning uit haalde, dat wist ik niet (meer)…

Door diverse opleidingen te volgen en veel innerlijk werk te doen, maakte ik langzaam mijn rugzak leeg. Pelde ik langzaam steeds meer (bescherm)laagjes af die ik niet meer nodig had. En dit zorgde er voor dat ik me steeds meer mezelf ging voelen. Nu weet ik weer precies waar mijn vuurtje van aan gaat. Waar ik mijn energie en plezier uit haal. Maar kan ik intussen ook opmerken waar mijn grenzen liggen, zonder er (vaak door mijn enthousiasme) al lang voorbij gedenderd te zijn.

Door naast mijn opleidingen ook dingen uit eigen ervaring geleerd te hebben, voel ik nu dat het tijd is om die verworven kennis te mogen delen. Om mensen te mogen leren hoe ongelofelijk mooi het leven kan zijn. En dat begint bij jezelf! Dat je uit elke situatie altijd iets kan en mag leren. Dat dit een uitnodiging is om je verder te ontwikkelen als mens.

Hierin begeleid ik jou met al mijn aandacht, liefde en een flinke dosis humor.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!