info@magnifiquenic.nl    Tel: 06-47320903

Transformatie traject

Wil jij...

  • Meer vanuit je hart leven, in plaats van in je hoofd?
  •  Niet meer alleen voor anderen zorgen, maar ook echt goed voor jezelf!
  •  Bepaalde patronen die je steeds herhaalt écht doorbreken
  •  Veel meer verzachten en vertragen en daardoor echt leven in plaats van overleven.
  •  Meer in verbinding zijn met jezelf
  •  En stukken in jou helen die je niet meer dienen…

Gun jezelf dan een transformatie traject!

In dit traject ga ik samen met jou je blokkades in kaart brengen. Waar jij op vast loopt of waar jij jezelf (on)bewust nog klein houdt. Gaan we uitzoeken waar jouw vuurtje weer van gaat branden en jouw energie van gaat stromen. Gaan we samen zorgen dat jij weer volledig in jouw kracht komt te staan.

Door echt te luisteren naar jouw behoeftes zul je inzicht krijgen in bepaalde patronen. Dit traject is geen “Quick-fix” waarbij je snelle antwoorden krijgt, maar echt een traject waarbij je zelf aan de slag mag gaan om patronen te herkennen en deze liefdevol te doorbreken. Doordat je voor een langere periode heel bewust aan jezelf werkt zullen er blijvende veranderingen ontstaan.

We hebben eerst een (telefonische) intake zodat we duidelijk krijgen wat je wilt bereiken en waar ik jou bij zou kunnen ondersteunen. Wat ik van jou vraag is dat je écht bereid bent om aan jezelf te werken. Dit is geen “Quick-fix” waarbij ik de dingen voor je oplos. Het is een proces dat je aangaat. Je zult ook stukken van jezelf tegen komen die minder fijn of zelfs pijnlijk zijn. Maar uiteindelijk zal je inzicht krijgen in jezelf en aan de hand daar van ga je zelf veranderingen doorvoeren. Ik loop in dit traject naast je en zal je naast de live-sessies ook verder ondersteunen gedurende het traject.

3 sessies in 6-8 weken
6 sessies in 9-12 weken

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!